Hoe kan ik mijn rooster met mijn eigen kalender synchroniseren?

Gewijzigd op Wed, 21 Sep 2022 om 03:26 PM

Diverse kalender programma's (zoals Google Calendar en Outlook) bieden de mogelijkheid om een online kalender toe te voegen. Hiermee wordt jouw rooster (6 weken vooruit) automatisch toegevoegd en bijwerkt in je eigen kalender. Ga hiervoor naar je eigen profiel (rechtsboven in de omgeving te vinden). Of download je rooster als ICS bestand (alleen beschikbaar via de desktop versie).

Ga naar je Profiel pagina

Scroll door naar het kopje "kalender importeren"

De handleiding voor instructies voor de meest gangbare digitale agenda's is hier te vinden: Handleiding Kalender