Hoe geef ik mijn medewerkers toegang tot Roosterplaats?

Gewijzigd op Tue, 22 Nov 2022 om 10:12 AM

Allereerst is het van belang om de module 'Medewerker toegang' via de upgrade pagina aan te zetten. Deze kunt u 1 maand gratis uitproberen.

Aanmelden door een uitnodiging

Maak een medewerker aan op de pagina 'Medewerkers'. Stuur vervolgens een uitnodiging om een account aan te maken via het 'poppetje' achter de naam van de medewerker. De medewerker krijgt vervolgens een e-mail met een link via welke een account aangemaakt kan worden.

Betekenis kleuren van het icoontje:

Grijs: Geen account en geen uitnodiging verzonden

Oranje: uitnodiging verzonden, echter nog geen account aangemaakt

Groen: account is actief

Door met uw muis over het icoontje te gaan kunt u toelichting krijgen op de account status en eventueel acties uitvoeren.

Of stuur in één keer een uitnodiging naar een aantal geselecteerde medewerkers via:

Deze optie is te vinden onderaan de pagina 'Medewerkers'.

Aanmelden via de medewerker omgeving (website)

Medewerkers kunnen een directe (beveiligde) link toegestuurd krijgen waarmee ze direct hun rooster kunnen bekijken of hun beschikbaarheid kunnen doorgegeven. Dit kunt u toesturen door

• Bij een (gepubliceerd) rooster op "Verzenden" te klikken.
  • Medewerker uitnodigen hun beschikbaarheid door te geven via de onderstaande knop op de Beschikbaarheidspagina

Als ze in hun persoonlijke omgeving zijn dan kunnen ze ook een account aanmaken via de profiel pagina.

Roosterplaats app

Zodra medewerkers een Roosterplaats account hebben, kunnen ze de app downloaden in de Apple App store of Google play store zodat ze daarop altijd hun rooster bij de hand hebben.