Urenregistratie

Gewijzigd op Mon, 20 Feb 2023 om 07:29 PM

De urenregistratie module is bedoeld als aanvullende module bovenop de Medewerker toegang module. Daarmee krijgen de medewerkers de volgende aanvullende mogelijkheden:

• Gewerkte uren doorgeven (Module medewerker toegang is daarvoor noodzakelijk)
  • Declaratie onkosten en reistijd inclusief verrekenfactor van de reistijd
  • Splitsing OV kosten en gereden KM (ivm belastingverschil)
  • Uploaden van bestanden.
  • Goedkeuring door planner (met overzicht van de geplande versus de geboekte uren)
  • Geïntegreerd met urenrapportages en Tijd-voor-Tijd

In combinatie met de Rapportage module kunt u de ingevoerde en goedgekeurde uren eenvoudig exporteren voor verdere verwerking.

Uren invoeren via de medewerker app

Uren accorderen met indicatie afwijkende uren en bestanden downloaden (evt alle bestanden in één keer)