Medewerker profiel en teampagina

Gewijzigd op Tue, 22 Nov 2022 om 10:01 AM

U kunt uw medewerkers toegang geven tot een teampagina waarop alle teamleden te zien zijn. Op deze pagina zien de medewerker hun collega's in een overzichtelijke lijst. Afhankelijk van de ingevoerde gegevens (email, telefoon) kunnen ze direct via email, chat of telefoon contact met elkaar opnemen.

Indien u de medewerker toegang module hebt kunt u deze optie eenvoudig aanzette via de volgende 2 opties in het instellingen menu (kopje "medewerker toegang"):

Met de instelling "Aanpassen profiel"  kunt u het volgende bepalen:

• Alle wijzigingen: Naam, email, telefoonnummer en foto mogen door de medewerker worden aangepast.
  • Alleen foto: Alleen aanpassen van de profielfoto is mogelijk. De verdere persoonsgegevens worden door de planner beheerd.
  • Geen wijzigingen: geen aanpassing van profiel mogelijk door de medewerker.

De medewerkers kunnen nu (afhankelijk van de toegestane mogelijkheden) hun profiel aanpassen via de medewerker app:

Voorbeeld van de teampagina in de Roosterplaats app: