Hoe voeg ik een medewerker toe?

Gewijzigd op Wed, 21 Sep 2022 om 11:09 AM

Voor het toevoegen van medewerkers ga je naar de pagina 'Medewerkers'.

Er zijn 3 testmedewerkers voor de planner aangemaakt. Deze medewerkers kun je gerust

verwijderen of aanpassen. In de basismodule is ruimte voor 10 medewerkers.

Symbolen op de pagina 'Medewerkers':

Medewerker toevoegen, ruimte voor nog 6 medewerkers

Mogelijkheid om grote groepen medewerkers via een Excel template toe te voegen. Volg hiervoor de beschreven stappen.

Account status van de medewerker (indien de module "Medewerker toegang" wordt afgenomen.

Medewerker naar het archief verplaatsen (er komt dan ruimte voor een nieuwe medewerker). De testmedewerkers die door Roosterplaats zijn aangemaakt in jouw omgeving komen niet in het archief terecht maar worden definitief verwijderd.

Gegevens van de medewerker aanpassen.

Hieronder worden een aantal gegevens van de medewerker toegelicht:

Medewerkers kunnen voorkeurssterren krijgen. Medewerkers hebben automatisch 3 voorkeurssterren. De voorkeurssterren zijn alleen van belang, wanneer u gebruik maakt van de aanvullende module 'Automatisch Plannen'.

Wanneer er is gekozen voor een flexibel of vast contract, kan dit na het toevoegen van de medewerker niet meer gewijzigd worden.

Een medewerker kan alleen ingepland worden of zelf inloggen, zodra het contract geldig is dus binnen de start- en einddatum van het contract.

Een medewerker kan enkel zelf inloggen wanneer de aanvullende module 'Medewerker Toegang' geactiveerd is.