Ik heb geen toegang (meer)

Gewijzigd op Mon, 20 Feb 2023 om 07:43 PM

Wanneer je geen toegang meer tot de online omgeving hebt, dan kan er sprake zijn van de volgende oorzaken:

• Je contract dat door de planner is opgegeven, is nog niet ingegaan of beëindigd. Neem hiervoor contact op met je planner om dit na te gaan
  • Je account is gewijzigd naar de "inactief status" door je planner. Dit kan bijvoorbeeld doordat de planner de contract opnieuw heeft ingevoerd met nieuwe gegevens.
  • Je bent je wachtwoord vergeten of het is onjuist.

Wanneer je contract is verlopen of niet meer actief is kan je je planner vragen dit aan te passen (voor de planner: op pagina Medewerker).

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten kan je een nieuw wachtwoord aanmaken. Ga hiervoor naar FAQ (Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?).